Ерос шоу отвори отново врати за софиянци

Ерос шоу отвори отново врати за софиянци
22.03.2007  09:21

Третото издание на еротичното Ерос шоу в България започна вчера в зала Универсиада в столицата. Събитието ще продължи до 24 март, всеки ден от 18.00 ч. до полунощ, на цената от 10 лева за вечер.

Сред участниците ще присъстват имена, познати от филмите за възрастни, като Dora Venter, Dora Meszaros и Maria Bellucci от Унгария. Холандия ще бъде представена от чат-звездата Cory Spice, а от съседна Сърбия пристигна Sanja Tigrica.

От българска страна участие ще вземат Емануела и Нели, както и мъжкият балет Дейнджърс.

Програмата предвижда изпълнения на участниците, а в паузите между тях заинтересованите ще могат да разглеждат и използват представяните продукти, а при желание и да ги закупят с намаление.

За първи път тази година ще има частен театър по време, на който порно-актрисите ще изпълняват частни танци, за тези, които искат да ги видят отблизо. Друга привилегия на събитието е безплатният тест за СПИН, който могат да си направят посетителите.

Организаторите обещават, че на изложението пръсъстващите ще могат да се снимат с порно-звездите, да заснемат с камери изпълненията им, както и да получат автограф от тах. 

На изданието миналата година участие взеха 22 фирми, които представиха продуктите си на площ от 1100 m2, пред 9300 посетители.

Сподели в :

 
  • Изпрати на приятел
  • Запази статия
  • Принтирай статия
име:
e-mail:


Екипът на club.bg ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.


 
  •  
  •  
 

asdasd