Безплатна йога за всички

Безплатна йога за всички Безплатна йога за всички Безплатна йога за всички Безплатна йога за всички
26.09.2009  09:54

По случай националния месец на йогата – септември - кампания, целяща да вдъхнови хората към водене на по-здравословен и лишен от стрес начин на живот, Йога Мандала организира Ден на отворените врати. На 27 септември (неделя) студиото ще бъде с широко отворени врати за всеки, който иска да опита или просто да види изкуството на йога, капоейра и медитация ... безплатно.

На yogamandala.net/bg/events може да проверите програмата и да се запишете на практиките в този ден, като всеки преподавател в центъра ще води различна практика, a специалният гост от Индия – Svami Someshvar Giri ще презентира източната гледна точка на йога. Той ще води часове по йога, пранаяма и медитация през целия октомври в студио Йога Мандала.

Продължителността на заниманията в този ден ще бъдe по 108 минути всяко.

Това мистично число не е случайно- 108 свещени зърна се съдържат във всяка Мала, свещена броеница, която се използва за медитация и мантруване в източните религии. Именно затова, чрез колективни практики базирани на сакралния цикъл на това число се цели да се постигне закрила на света - мала около света.

Сподели в :

 
  • Изпрати на приятел
  • Запази статия
  • Принтирай статия
име:
e-mail:


Екипът на club.bg ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.


 
  •  
  •  
 

asdasd