Деноксинал пречиства тялото през пролетта

Деноксинал пречиства тялото през пролетта Деноксинал пречиства тялото през пролетта
28.03.2007  12:09

Зимата е период, през който тялото ни не получава достатъчно светлина и полезни вещества, нито достатъчно възможности за движение. Вместо плодове и зеленчуци, обикновено приемаме тежки и мазни храни, съдържащи множество овкусители и консерванти.

Обездвижването забавя обмяната на веществата и храносмилателната ни система не успява да се справи с всички тежки храни. Непреработената храна в червата се превръща в източник на токсини. Към тях се прибавят и токсините, постъпили в телата ни от системна употреба на лекарства, тютюнопушене, алкохол, от замърсената околна среда или в резултат на стрес.

Всичко това затруднява функцията на органите, които по принцип пречистват организма ни - черния дроб, бъбреците, дебелото черво. И така, постепенно започваме да усещаме общо неразположение, умора, наляга ни депресия, често страдаме от главоболие, запек, влошено състояние на кожата.

Това всъщност са типичните признаци, че организмът ни не успява да се справи с токсините. Същите тези токсини при по-продължително натрупване могат да доведат до по-сериозни последствия като туморни, сърдечно-съдови заболявания, хипертония, различни алергии.

Можем да подпомогнем естествения процес на пречистване на организма от токсините чрез Деноксинал - нова специална комбинация от лечебни растения и вещества, предлагана от Валмарк. Благодарение на естествените си съставки бял трън, репей, детелина, хлорела, глухарче и чесън, Деноксинал въздейства точно на онези органи, които отговарят за преработването и изхвърлянето на токсините - влияе благоприятно върху функциите на черния дроб и съдейства за регенериране на клетките му, стимулира дейността на бъбреците.

Една таблетка дневно подобрява храносмилането, като допринася за поддържане на нормална микрофлора в червата и регулира перисталтиката. Белият трън предпазва и възстановява чернодробните клетки. Хлорелата (наричат я храната на бъдещето), е едноклетъчно водорасло, което абсорбира тежките метали и пестицидите в червата и съдейства за тяхното изхвърляне от тялото, а пектинът понижава нивото на холестерола и мазнините в кръвта.

За пречистването на организма е необходимо време. Затова, за да усетите ефекта от Деноксинал е препоръчително да го приемате в продължение на 1-2 месеца. Крайният резултат от пречистването е повече жизнена енергия, тонус и работоспособност. Детоксикацията рефлектира и върху външния вид - лицето е с по-хубав тен, а кожата - по-свежа.

Ето как с помощта на някои естествени средства за детоксикация може да се освободите от токсичните вещества и да подготвите тялото си за дългоочакваната пролет. Единственото, което трябва да направите, е да се вслушвате в нуждите на своето тяло и да реагирате с разбиране.

Валмарк e международна фармацевтична компания, специализирана в производството на хранителни добавки и лекарства. От 2006 г. Валмарк има официално представителство в България, чието откриване е стъпка към реализиране на стратегическата цел на компанията - Валмарк да се превърне в най-големият производител на хранителни добавки в Централна и Източна Европа. Днес компанията има филиали в седем европейски страни (Словакия, Румъния, Полша, Украйна, Литва, Унгария и България) и изнася продуктите си в още 18 държави, между които Португалия, Гърция, Кипър, Австрия, Армения, Виетнам, Кувейт, Обединените Арабски Емирства.

Валмарк разполага с един от най-съвременните фармацевтични заводи в Република Чехия, прилагащ стандартите на GMP (Добрата Производствена Практика), както при производството на лекарства, така и при производството на хранителни добавки. Системата за контрол на качеството е на най-високо световно ниво. Компанията постоянно инвестира в технологии, контролни системи и обучение на персонала.

Като фармацевтична компания Валмарк поставя здравето на първо място и непрекъснато разширява своето портфолио, за да помогне на хората да вземат превантивни мерки и ежедневно да се грижат за своето здраве.

Продуктите на Валмарк се предлагат на българския пазар от почти 10 години. Най-популярни сред тях са АртроСтоп - продукт за ставни проблеми, Марсианци - мултивитамини за деца, Простенал - при проблеми с простатата, ГинкоПрим - за добра памет, комплекс минерали Калмацин, КларинолTM КЛА 1000 - за перфектно изваяно тяло и др.

Като социално отговорна компания в края на миналата година Валмарк България стартира социалната инициатива "Първа стъпка", чиято цел е да накара хората да живеят по-здравословно. По този начин Валмарк иска да провокира хората да направят Първата стъпка към по-здравословен начин на живот, защото само добрите намерения не са достатъчни за реална промяна.

Сподели в :

 
  • Изпрати на приятел
  • Запази статия
  • Принтирай статия
име:
e-mail:


Екипът на club.bg ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.


 
  •  
  •  
 

asdasd