Джъстин Бийбър идва за концерт в България

Джъстин Бийбър идва за концерт в България Джъстин Бийбър идва за концерт в България
01.04.2011  15:08
Автор: Club.bg

Тийнейджърската сензация Джъстин Бийбър реши да включи родината ни в обиколката на турнето си "My world". Късно снощи тази новина беше съобщена на Club.bg от българка, част от екипа на звездата.

Според източника ни концертът на Джъстин ще се състои на някои от стадионите в София с вероятна дата първи юли. Към момента няма информация каква ще бъде цената на билетите, но има вероятност и шоуто да бъде със свободен вход, ако се привлекат достатъчно спонсори.

Изпълнителят изразил пред мениджърите си огромно желание да посети България. "Нямам представа къде се намира тази страна, но щом имам фенове там, трябва да направя концерт."– споделил още на приятели и близки Джъстин.

Той толкова много се запалил по идеята, че дори планира да изпее някой от хитовете си на български език. За целта младежът ще взима уроци от учител в продължение на няколко месеца, издава още източникът ни.

С тази новина екипът на Club.bg поздравява феновете на Джъстин Бийбър по случай първи април и пожелава чистосърдечно скоро звездата наистина да посети България.

Сподели в :

 
  • Изпрати на приятел
  • Запази статия
  • Принтирай статия
име:
e-mail:


Екипът на club.bg ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.


 
  •  
  •  
 

asdasd