Новият БГ филм "Корпус за бързо реагиране" - екшън, романтика и смях

Новият БГ филм "Корпус за бързо реагиране" - екшън, романтика и смях
29.11.2011  12:20

Любими български актьори участват в новия български филм "Корпус за бързо реагиране", който ще тръгне по кината на 2 март догодина.

Тримата главни герои – Евгени Будинов, Васко Мавриков и Ивелин Найденов, влизат в ролята на частни детективи, които се забъркват в невероятни приключения, разследвайки поръчка на своя първи клиент – Диана Любенова. Тя влиза в ролята на богата бизнес дама, чийто мъж Мариан Вълев й изневерява. Само месец след като роди дъщеря си София, Диана Любенова се завръща в блестяща форма на големия екран.


Създателите на филма обещават екшън, невероятни каскади, заплетени ситуации, романтика и много смях. Режисьорът Станислав Дончев – Стамбата, който работи и в българския сериал "Забранена любов", гарантира час и половина смях.

"Заснехме „Корпус за бързо реагиране" за рекордно кратък срок – само 18 дни. Това е филмът, чийто сценарий написахме с Васко Мавриков преди 7 години и ето сега се случи. Продуцентът на филма – Емил Симеонов от "Профилмс", които стоят зад успеха на "Стъпки в пясъка", разкри, че амбициите на екипа са да представи нещо невиждано на българския зрител.

Сюжетът ни запознава с тримата агенти от Корпуса за бързо реагиране – Васко (Васко Мавриков), Гецата (Евгени Будинов) и Борето (Ивелин Найденов), които основават фирма за всякакви поръчки - от сваляне на котката ви от дърво до промишлен шпионаж – за тях всеки случай е еднакво важен. Те са три обикновени безработни момчета, които са готови да извършат всичко, за да изкарат някой лев. Първата им поръчка е да проследят съпруга на г-жа Георгиева (Диана Любенова), която подозира мъжа си (Мариан Вълев) в изневяра. Васко, Гецата и Борето тръгват по петите му и хващат неверния съпруг, но се оказва, че се забъркват неволно в схема за фалшиви пари, в основата на която стои героят на Мариан Вълев.

Смешните ситуации ги срещат с Кутрум (Башар Рахал), Карла Рахал, Стойко Пеев, Фахрадин Фахрадинов, Латинка Петрова и други. Роли във филма имат и скандалната плеймейтка Златка Димитрова и професионалният боксьор Коко Тайсъна.

Сподели в :

 
  • Изпрати на приятел
  • Запази статия
  • Принтирай статия
име:
e-mail:


Екипът на club.bg ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.


 
  •  
  •  
 

asdasd